De ce MACHT?

MACHT isi propune sa devina numarul 1 in Romania din punct de vedere al increderii utilizatorilor in produs. Descopera avantajele MACHT:

RAPORT IMBATABIL CALITATE - PREȚ

Calitatea bateriilor MACHT se ridică la exigențele celor mai înalte standarde în domeniu! Utilizatorii MACHT beneficiază de acest lucru la un preț cu adevărat corect.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE!

Aliajul din Calciu (Ca) utilizat pentru producerea grilelor prin tehnologia metalului expandat asigură o autodescărcare mai scăzută și o durată de viață mai lungă.
Bateriile MACHT SILVER create prin NANOTEHNOLOGIE asigură o durată de viață mai mare cu 30% față de brandurile concurente și un curent de pornire mai mare cu 20% față de media pieței.

100% FĂRĂ ÎNTREȚINERE, FĂRĂ SCURGERI DE ELECTROLIT!

Conceptul ROBOT POWER presupune intervenția cât mai redusă a omului în ceea ce privește utilizarea bateriilor auto. Din acest motiv, bateriile MACHT sunt fără întreținere și sunt construite conform celor mai înalte tehnologii în domeniu. Bateriile MACHT sunt baterii etanșe, prin urmare nu necesită întreținere pe toată durata vieții.

PUTERE MAI MARE DE PORNIRE

Valoarea curentului de pornire necesar pentru maşină este cea mai importantă informaţie privind acumulatorul. În funcție de tehnologia folosită și parametrii calitativi, pe același Amperaj există diferențe majore ale curentului de pornire. Acestea se reflectă direct în prețul produsului, astfel apărând și diferențierea între brandurile existente în piață.

DURATĂ MAI MARE DE VIAȚĂ!

Aliajul din Calciu (Ca) utilizat pentru producerea grilelor prin tehnologia metalului expandat asigură o autodescărcare mai scăzută și o durată de viață mai lungă. Pierderea minimă de apă, precum și autodescărcarea redusă fac ca bateriile MACHT să aibă o durată de utilizare mai mare decât a altor branduri concurente. În cazul bateriilor construite pe tehnologia Calciu-Calciu, durata de autodescărcare este de circa 18 luni, de 3 ori mai mare decât în cazul tehnologiilor convenționale.

GARANȚIA CALITĂȚII

Calitatea MACHT a făcut ca procentul de căderi al bateriilor MACHT să fie de numai 0.8% față de 2% - procentul agreat de majoritatea producătorilor de baterii auto.

SERVICII POST VÂNZARE

Satisfacția utilizatorilor este primordială pentru MACHT! În acest sens, am dezvoltat o rețea de peste 150 de service-uri la nivel național, care au ca scop oferirea serviciilor de verificare periodică și soluționare a eventualelor reclamații în perioada de garanție.