Intrebari frecvente

De ce să cumpăr produsele Macht?

Deoarece clientul Macht plătește produsul și nu eticheta. Recomandăm Macht ca având cel mai bun raport calitate/preț din România.

De unde pot cumpăra produsele Macht?

Produsele Macht se găsesc în peste 2700 de magazine specializate din țară. Dacă ai nevoie de ajutor, ne poți transmite solicitarea prin formularul de contact.

Pot fi sigur că puterea bateriilor Macht e reală?

Întreabă magazinul sau service-ul auto dacă deține un tester de baterii și roagă-l să verifice bateriile Macht.

Cum pot fi convins de calitatea produselor Macht?

Întreabă pe oricare dintre cunoscuții tăi care au folosit o baterie Macht sau pe oricare electrician care a montat/verificat o baterie Macht și vei avea cele mai sincere răspunsuri. Dovadă stă și procentul scăzut de reclamații în perioada de garanție: sub 0.8% față de 2% agreat de marii producători.

De ce oferă Macht, 5 respectiv 3 ani garanție la anumite game?

Oferim 5 respectiv 3 ani de zile garanție deoarece suntem absolut convinși de calitatea produselor noastre. Specificațiile tehnice care stau la baza acumulatorilor Macht și tehnologia inovativă asigură o durată de viață extinsă.

La cine apelez în cazul în care am probleme cu bateria?

Avem un număr de peste 150 de parteneri pe tot teritoriul țării, astfel încât în orice oraș te-ai afla, ai în apropiere un Centru de Servisare Macht, gata să iți ofere asistență ori de câte ori ai nevoie. Verifică harta Service-urilor Macht.

De ce e necesar să efectuez verificările tehnice periodice?

Deoarece ne pasă de mașina ta, îți oferim prima verificare a instalației electrice, gratuită. Ulterior e nevoie să repeți procedura din 6 în 6 luni, pentru a te asigura că sistemul electric este în parametrii optimi și bateria va funcționa la cotele maxime (instalația electrică defectă poate duce la defectarea prematură a bateriei).

Cum pot verifica data de fabricație a bateriilor Macht?

Data de fabricare a bateriilor Macht este ștanțată pe capacul acestora. Pentru detalii, întreabă consilierul de vânzări.