Parerea partenerilor nostri

Feedback primit de la partenerii MACHT:

Acum 2 ani când am pornit la drum în această afacere au fost singurii acumulatori care nu erau cunoscuți pe piața din Gorj și am zis să încerc o provocare , fiind ceva nou și pentru mine și pentru piață. Astfel că , odată cu trecerea timpului am văzut că aceștia sunt solicitați și neavând probleme în garanție am căpătat și mai multă încredere în acumulatorii Macht ... astfel că și la momentul de față comercializăm tot acumulatori MACHT și o vom face în continuare cu încredere.

Ion din Gorj

Vând bateriile Macht, pentru că sunt cele mai bune, au o perioadă de garanție extinsă, curent la pornire mai mare decât la celelalte mărci și vând de doi ani aproape, nu am avut nici o reclamație. Eu personal am cumpărat doi acumulatori. Vând pentru că sunt mulțumit!

Liviu din Argeș

Noi avem numai cuvinte de laudă la adresa celor de la Macht. Comercializând n-tipuri de acumulatoare, în decursul a multori ani (din 1992), vă putem spune cu mâna pe inimă că urmatoarele MOTIVE sunt PRO MACHT:
- raportul calitate/preț este foarte bun - de mai bine de 2 ani comercializăm bateriile, până în ziua de azi nici una nu a prezentat defecțiuni
- modernizarea produsului - ne aduce întotdeauna ceva nou, ceva inovativ, la preț binenînțeles avantajos.
Cel mai bine întemeiat motiv ar fi FIABILITATEA produsului, ceea ce nu prea mai întâlnești la brandurile consacrate.

Cristina din Satu Mare

Avem ceva vechime pe piață și de fiecare dată optăm pentru mărci de acumulatori cu care nu avem probleme visavis de garanție! Încercăm produse noi, iar la primul semn că ar exista probleme, refuzăm să le mai comercializăm! Cu Macht nu am avut probleme până în prezent ... nici măcar o dată! Și le vindem de când au apărut! Îmi place faptul că mereu au promoții, fie la prețul zilei, fie la cantitate sau valoare! Însă cel mai tare mă interesează să-i mulțumesc pe clienți, iar faptul că nu am avut vreodată probleme cu această marcă, ne face să le recomandăm cu încredere!

Mihaela din Vrancea

Bateriile Macht sunt unele dintre cele mai bune baterii existente pe piața românească. Noi le comercializăm de când am aflat de ele și suntem mulțumiți de alegerea făcută. Până în prezent avem doar o singură baterie dată la garanție (din vina clientului s-a defectat). O să vindem în continuare aceleași baterii, drept dovadă avem numai baterii Macht în magazin.
Tocmai am achiziționat una pentru mașina personală.

Cristian din Dâmbovița